Me to You: tijdloos, super schattig en van superieure kwaliteit

Me to You beren (ook wel Tatty Teddies genoemd) is de merknaam van een grote collectie teddyberen. Deze werden voor het eerst gemaakt in 1987 door Carte Blanche Greetings Ltd. Me to You beren zijn herkenbaar aan hun blauwe neus.

Er zijn verschillende maten Me to You beren: van 5 tot 80 cm. Vaak zijn ze opgeleukt met hartjes, bloemen, kleding, hoedjes etc. Soms zijn ze ook voorzien van teksten zoals 'I Love You' en andere lieve boodschappen voor de ontvanger.

De Me to You beren zijn heel populair en worden vaak als romantisch cadeau gegeven aan mensen van alle leeftijden en hebben een hoog 'schattig/cute' gehalte. Sommige Me to You beren zijn limited editions en worden daardoor vaak door verzamelaars aangeschaft. De limited editions worden vaak uitgebracht met Valentijn, Moederdag en Kerst.

Naast de Me to You beren zijn er ook producten in combinatie met een beertje, zoals mokken, sokken, dekentjes etc. Ook bestaan er Me To You wenskaarten en de Me to You My Blue Nose Friends. Dit zijn de vrienden van de Me to You beer.

Bij Kleinwarenhuis vind je een groot assortiment aan Me to You producten.

© 2021 - 2024 kleinwarenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel